Hvordan bruke vernehansker riktig?

1. Bruk arbeidsvernhansker i riktig situasjon, og hold størrelsen passende.

2. Velg arbeidshanske med tilsvarende beskyttelsesfunksjonseffekt, og skift den regelmessig, ikke overskrid bruksperioden.

3. Sjekk arbeidshansker for skader når som helst, spesielt kjemikaliebestandige hansker, nitrilhansker, latekshansker, sveisehansker, BBQ-hanske, hagehansker.

4. Vær oppmerksom på å oppbevare arbeidshanskene riktig etter bruk, oppbevar i et ventilert og tørt miljø.

5. Vær oppmerksom på riktig metode når du tar av arbeidsvernhansker for å forhindre at de skadelige stoffene som er forurenset på hanskene kommer i kontakt med hud og klær, noe som resulterer i sekundær forurensning.

6. Unngå deling: Det er best å ikke dele vernehansker med andre, fordi innsiden av hansker er grobunn for bakterier og mikroorganismer, og delehansker kan lett forårsake kryssinfeksjon.

7. Vær oppmerksom på renslighet: Vask hendene før du bruker vernehansker, og bruk hansker på rene (sterile) hender, ellers er det lett å avle fram bakterier.Vask hendene etter at du har tatt av hanskene og påfør litt håndkrem for å fylle på olje.

8. Vær oppmerksom på brukstidspunktet: Ved arbeid med vibrerende verktøy er det ikke trygt å bruke antivibrasjonshansker.Det skal bemerkes at det bør arrangeres en viss hvileperiode under arbeidet.Ettersom vibrasjonsfrekvensen til selve verktøyet øker, kan hviletiden forlenges tilsvarende.For ulike vibrasjonsverktøy som brukes, er det best å måle vibrasjonsakselerasjonen for å velge passende støtsikre slaghansker og oppnå bedre beskyttelseseffekt.

 

hansker

 


Innleggstid: 21. desember 2022