Rozdiel medzi namáčanými rukavicami?

Aké sú rozdiely medzi tromi bežnými namáčanými rukavicami a pre ktoré scenáre sú vhodné?

1. Namáčané nitrilové rukavice: vyrobené zo syntetickej nitrilovej gumy, rukavice z nitrilovej gumy majú relatívne vysoký ochranný výkon a sú odolné voči olejom, kyselinám a zásadám, odolné proti prepichnutiu, oderu a chemickej erózii, majú vyššiu životnosť a sú odolnejšie, vhodné do laboratórií , nemocnice, továrne a iné prostredia.

namáčané rukavice

2. PU máčané rukavice: vyrobené z polyuretánu, ľahké, mäkké, dobre priedušné, pružné na dotyk, odolné voči kyselinám a zásadám, flexibilné, vhodné pre jemné operácie, široko používané v priemysle a elektronickom priemysle.

3. Latexové máčané rukavice: vyrobené z prírodného latexu, mäkké, pohodlné, s dobrou elasticitou a priedušnosťou, môžu však vyvolať alergické reakcie na gumu, používajú sa v niektorých odvetviach na potravinárske práce, ale nie sú vhodné na styk s olejovými látkami, vhodné pre každodennú prácu, ako je továreň, stavba atď.

Vo všeobecnosti pri výbere rukavíc musíte zvážiť skutočné použitie a súvisiace bezpečnostné faktory a vybrať si materiál a štýl, ktorý vám najviac vyhovuje.


Čas odoslania: 19. apríla 2023