Ulike latekshansker brukes i forskjellige livsscener:

Industrielllatekshanskerog husholdningslatexhansker er forskjellige i følgende aspekter:

Materiale og tykkelse: Industrielle latekshansker er vanligvis laget av tykkere lateksmaterialer for å gi større motstand mot punkteringer og kjemikalier.Husholdnings latekshansker er vanligvis tynnere og egnet for generelle husholdningsaktiviteter.

Funksjon og formål: Industrielle latekshansker er spesialbehandlet for å gjøre dem motstandsdyktige mot syrer, alkalier, løsemidler, punkteringer, kutt og slitasje.De er egnet for industrielle miljøer som involverer kjemikalier, skarpe gjenstander og mekaniske operasjoner og andre høyrisikojobber.Husholdningslatexhansker brukes hovedsakelig til daglig husholdningsrengjøring, oppvask, klesvask og andre generelle husarbeidsaktiviteter.

Størrelse og form: Industrielle latekshansker kommer vanligvis i en rekke størrelser, inkludert store, mellomstore og små, for å imøtekomme behovene til hender i forskjellige størrelser.Husholdnings latekshansker er generelt utformet i en universell størrelse som passer de fleste.

Holdbarhet: Industrielle latekshansker er spesielt forsterket for å ha høyere holdbarhet og levetid, og tåler lengre og tøffere arbeidsmiljøer.Husholdnings latekshansker brukes vanligvis til kortvarige, lette husarbeidsaktiviteter og krever ikke overdreven slitestyrke.

Pris: Fordi industrielle latekshansker krever høyere materialkvalitet og prosessteknologi, samt strengere kvalitetskontrollkrav, er industrielle latekshansker vanligvis dyrere enn husholdningslatexhansker.Oppsummert er industrielle latekshansker og husholdningslatexhansker forskjellige når det gjelder materiale, funksjon, størrelse, holdbarhet og pris.

Derfor bør passende type hansker velges basert på det faktiske bruksscenarioet.

latekshansker


Innleggstid: 24. oktober 2023